falaise
>
Le Pari de JP 

Style d'escalade:
Type de voie: sport
Massif: Rochers du Paradou
Niveau: 6c
Ouverte par: Bart Monteyne
Secteur: Dalles supèrieures

Commentaire(s) 

Sebastiaan
Het klimmen is op zich wel leuk maar nooit 6c tenzij je op de plaat heel éliminant klimt en je voor jezelf beslist de goede grepen rechts niet te gebruiken. Maar dat maakt de route wel geknutseld om toch aan een zekere moeilijkheid te komen.

Kivik
très sympa

wies
leuke route.. maar dan dienen dal.. da was mentaal eventjes zwaar ja..

kristel p
'k heb hem wel niet juist gedaan (denk ik). ik heb die rechtse muur aan het dakje toch effe gebruikt, wat het een pak gemakkelijker maakt. 6a+?

Harald Swen
Tricky pasje op de plaat (eerder eng dan moeilijk en daarna oplopen om bij de goede grepen over de dakrand te komen. Route is 'stoffig' zo net na de winter wat 't moeilijk maakt er een waardering aan te geven.

BZ
eens je op de plaat staat na 1e dakje...luchtig!!! Puur op de voeten

Renaat
lastig mentaal om op het dalletje te komen

Bart Van Gasse
De zwaarste pas is het dakje, maar het stukje plaat ervoor is ook niet mis. De wand rechts heb ik niet gebruikt. Wel spijtig van de braamstruikjes ongeveer halfweg.

GrimpeursVous devez être loggé pour profiter de cette fonctionnalité. Si vous n'êtes pas encore membre, cliquez ici pour vous inscrire.

S'inscrire

Vous devez être loggé pour profiter de cette fonctionnalité. Si vous n'êtes pas encore membre, cliquez ici pour vous inscrire.

S'inscrire