Commentaire(s)

Articles

The North Face Point Five jacket & pant

Ajout commentaire +
 

Thiebout

2-3-2012
14:32

 

terugvindt

 

 

 

Hube

3-3-2012
14:11

Www
 

Video trip Japan

As good as Japan: Part One Hokkaido Roadtrip

http://mountcoach.com/2012/03/01/as-good-as-japan-part-one-hokkaido-roadtrip/

Hube

PS: Typefoute is ondertussen aangepast.

 

 

 

GR -STAPPER

30-4-2015
17:55

 

Bij Kariboe in hasselt een point five jacket gekocht na een paar keren te dragen begon de gore-tex naast de rits onder mijn linker oksel door te scheuren . Jas via Kariboe opgestuurd naar The North Face na zes weken kreeg ik hem terug met deze brief
Geachte klant

Gelieve on te verontschuldigen voor de problemen die u ondervond met uw TNF product.

Ons garantiebeleid dekt alle materiaalgebreken en productiefouten en dit gedurende de periode van 2 jaar. Indien een product niet voldoet door een productiefout , zullen wij dit herstellen of kosteloos vervangen , naar on goeddunken.
Schade aan het product veroorzaakt door een ongeluk , normale slijtage , onjuist gebruik, verwaarlozing of normale verkleuring bij lang en intensief gebruik valt niet onder ons garantiebeleid.

We hebben uw TNF product grondig onderzocht. Helaas hebben wij vastgesteld dat de schade niet gedekt wordt door ons garantiebeleid . Het spijt ons te moeten meedelen dar de gewenste herstelling niet kan uitgevoerd worden, zelfs niet tegen betaling , omdat de schade te ver gevorderd is.

Ik heb de jas 10 maal gedragen hij is 2 jaar en 4 maanden oud ik ben er altijd heel voorzichtig mee in gebruik. Voor mij geen TNF producten meer.

 

 

 

GR -STAPPER

30-4-2015
18:0

 

Ik ben nog vergeten te vermelden dat Kariboe in hasselt de reactie van TNF onbegrijpelijk vind en ze gaven mij een tegoedbon van 100.Chapeau

 

 

Ajout commentaire +